Személyi GPS nyomkövető lehallgató funkcióval

Előfizetéssel szeretnéd?

 • 69.00 € - 89.00 €
Cikkszám: LK20
Raktárkészlet: Készleten van

Tulajdonságok:

 • 1 évre szóló előfizetésessel vagy Élettartamig szóló havidíj mentes nyomkövetés
 • GEO fence (kerítés funkció)
 • IPX7 vízálló szabvány
 • Azonnali riasztás amint mozgást vagy rezgést érzékel
 • Lehallgatható funkció 5 méteren belüli távolságban
 • Pozíció követés valós internetes követés útján vagy SMS üzenetben
 • Ingyenes webes követési felület, android és iPhone alkalmazás
 • Beépített GPS és GPRS antenna
 • GPS, LBS, WiFi és GLONASS pozíció meghatározás a nagyobb pontosság érdekében
 • Beépített mozgás érzékelő
 • Energiatakarékos készenléti üzemmód
 • A megtett utak napra és órára bontva viszakereshetőek

 

AKKUMULÁTOR

1100 mAh 3.7V Újratöthető LI-ION

SÚLY

50 g

POZÍCIÓ HELYESSÉG

< 5 m

FREKVENCIA

850/900/1800/1900 MHz

HIDEG INDÍTÁS

< 35 - 80 másodperc

KÉSZENLÉTI IDŐ

max 150 óra

GPRS

MTK 6260D

MELEG INDÍTÁS

< 35 másodperc

MÉRET

50x50x20 mm

GPS

U_BLOX G7020-ST, 50 csatorna

FORRÓ INDÍTÁS

< 1 másodperc

Részletes leírás és felhasználási javaslat

A készülék strapabíró, víznek és hőnek ellenálló műanyag házban található.
Egyszerűen rögzíthető vagy elrejthető: Készülékházba integrált rozsdamentes csipesz segítségével könnyedén rögzíthetjük és elrejthetjük.
Beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően képes versenytársaival szemben nagyon hosszú üzemidőt biztosítani egy akkumulátor feltöltéssel. A beépített elektronikus giroszkóp érzékeli, ha a készülék nyugalomban van. Ekkor kikapcsolja az egyes funkciókat, és csak a mozgás-érzékelés marad éber, így nem pazarolja az értékes akkumulátor időt fölösleges állandó üzemre. Amennyiben a mozgásérzékelő mozgást érzékel, újra élesíti az egyes modulokat (GPS és GSM), majd megkezdi a frissen beérkező információk folyamatos rögzítését és feltöltését.
Mozgásérzékeny riasztásnak köszönhetően nem kell folyton a monitort vagy telefonunkat figyelni. Az eszköz SMS-üzenetben, telefonhívással vagy alkalmazáson keresztül képes figyelmeztetni ha mozgásba lendül.
Lehallgató funkció: a készülék egy igen érzékeny térmikrofonnal van felszerelve. Tulajdonosa egyszerű mobiltelefon hívással képes az eszköz 5 méteres sugarú környezetében a beszéd és egyéb hangok lehallgatására.
Belső újratölthető akkumulátornak és intelligens energiatakarékos funkcióinak köszönhetően versenytársai képtelenek versenyre kelni a készülék üzem idejével.
Online nyomkövetés: ingyenes webes és telefonos alkalmazás. A weboldali nyomkövetéssel könnyedén figyelhetjük éjjel-nappal a készülék aktuális pozícióját vagy kérhetjük le a múltbeli mozgását, ahogy ez az alábbi képen látható:

Telefonos alkalmazás segítségével könnyedén változtathatunk beállításain SMS üzenetek küldése nélkül és természetesen követhetjük a készüléket valós időben vagy akár visszamenőleg is.

Letölthető alkalmazás

Android készülékre Apple készülékre

Követhetünk a készülékkel: értékes rakományt, járművet, munkagépet, csomagot utazás alatt, nagy értékű postai küldeményt, elektromos kerékpárt, robogót, háziállatot, haszonállatot.
Elhelyezés, felszerelés: különösebb rögzítést nem igényel, mivel a készülékházba integrált erős rozsdamentes csipesz segítségével szinte bárhová felcsíptethetjük.


Kapcsolódó jogi állásfoglalás:
A használó a készülék használata során köteles betartani Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendeletet (röviden: GDPR). Tehát kérjük vegye figyelembe, hogy azon biztonságtechnikai kiegészítő termékeket, amelyek alkalmasak illegális lehallgatásra és megfigyelésre csak saját szférájában, területén, az ott lévők tudtával használja és csak saját felelősségére az aktuális adatvédelmi szabályokat figyelembe véve, GPS nyomkövetésre, biztonsági célra használja fel. A megvásárolt készüléket semmilyen, büntetendő, illegális célra NE HASZNÁLJA!
 

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0.00 €