Power bank kinézetű személyi GPS nyomkövető

Előfizetéssel szeretnéd?

 • 69.00 € - 89.00 €
Cikkszám: LK19
Raktárkészlet: Készleten van

Tulajdonságok:

 • 1 évre szóló előfizetésessel vagy Élettartamig szóló havidíj mentes nyomkövetés
 • GEO fence (kerítés funkció)
 • Azonnali riasztás amint mozgást vagy rezgést érzékel
 • Lehallgatható funkció 5 méteren belüli beszédtávolságban
 • Pozíció követés SMS üzenet vagy valós idejű internetes követés útján
 • Beépített GPS és GPRS antenna
 • GPS, LBS, WiFi és GLONASS pozíció meghatározás a nagyobb pontosság érdekében
 • Beépített mozgás érzékelő és energiatakarékos készenléti üzemmód
 • Ingyenes webes követési felület, android és iPhone alkalmazás
 • A megtett utak napra és órára bontva viszakereshetőek

AKKUMULÁTOR

4400 mAh

SÚLY

70 g

POZÍCIÓ HELYESSÉG

< 5 m

FREKVENCIA

850/900/1800/1900 MHz

HIDEG INDÍTÁS

< 45 - 120 másodperc

KÉSZENLÉTI IDŐ

max 60 nap

GPRS

MTK 6260D

MELEG INDÍTÁS

< 40 másodperc

MÉRET

77x37x32 mm

GPS

U_BLOX G7020-ST, 50 csatorna

FORRÓ INDÍTÁS

< 1 másodperc

Részletes leírás és felhasználási javaslat

A készülék egy könnyedén elrejthető powerbank kinézetű műanyag házban található.
Beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően képes versenytársaival szemben nagyon hosszú üzemidőt biztosítani egy akkumulátor feltöltéssel. A beépített elektronikus giroszkóp érzékeli, ha a készülék nyugalomban van. Ekkor kikapcsolja az egyes funkciókat, és csak a mozgás-érzékelés marad éber, így nem pazarolja az értékes akkumulátor időt fölösleges állandó üzemre. Amennyiben a mozgásérzékelő mozgást érzékel, újra élesíti az egyes modulokat (GPS és GSM), majd megkezdi a frissen beérkező információk folyamatos rögzítését és feltöltését.
Mozgásérzékeny riasztásnak köszönhetően nem kell folyton a monitort vagy telefonunkat figyelni. Az eszköz SMS-üzenetben vagy telefonhívással képes figyelmeztetni ha mozgásba lendül.
Lehallgató funkció: A készülék egy igen érzékeny térmikrofonnal van felszerelve. Tulajdonosa egyszerű mobiltelefon hívással képes az eszköz 5 méteres sugarú környezetében a beszéd és egyéb hangok lehallgatására.
Hatalmas belső újratölthető akkumulátornak és intelligens energiatakarékos funkcióinak köszönhetően versenytársai képtelenek versenyre kelni a készülék üzem idejével.
Online nyomkövetés: webes és telefonos alkalmazás segítségével valós idejű nyomkövetés. A weboldali nyomkövetéssel könnyedén figyelhetjük éjjel-nappal a készülék aktuális pozícióját vagy kérhetjük le a múltbeli mozgását, ahogy ez az alábbi képen látható:
Telefonos alkalmazás segítségével könnyedén változtathatunk beállításain SMS üzenetek küldése nélkül és természetesen követhetjük a készüléket valós időben vagy akár visszamenőleg is.

Letölthető alkalmazás

Android készülékre Apple készülékre

Követhetünk a készülékkel: értékes rakományt, járművet, munkagépet, csomagot utazás alatt, nagy értékű postai küldeményt. Kitűnő választás lehet értékeink megőrzéséhez.

Kapcsolódó jogi állásfoglalás:
A használó a készülék használata során köteles betartani Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendeletet (röviden GDPR). Tehát kérjük vegye figyelembe, hogy azon biztonságtechnikai kiegészítő termékeket, amelyek alkalmasak illegális lehallgatásra és megfigyelésre csak saját szférájában, területén, az ott lévők tudtával használja és csak saját felelősségére az aktuális adatvédelmi szabályokat figyelembe véve, GPS nyomkövetésre, biztonsági célra használja fel. A megvásárolt készüléket semmilyen, büntetendő, illegális célra NE HASZNÁLJA!
 

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0.00 €